Sponsori NoMad Merida CST

Merida este unul dintre cei mai mari producatori de biciclete din lume. Istoria firmei incepe in anii ’70 cand fondatorul companiei, Ike Tseng, a vizitat Statele Unite. Intr-o zi el a gasit un bilet pe usa unui magazin de biciclete unde se spunea ca nu toate bicicletele provenite din Taiwan sunt acceptate pentru reparatii din cauza calitatii lor slabe. Acest lucru l-a ambitionat pe Ike Tseng sa construiasca biciclete de cea mai buna calitate si deja in 1972 putem vorbi de prima fabrica Merida Industry Co., Ltd. Deschisa in Yuanlin, Taiwan.

La nivel mondial bicicletele Merida sunt folosite de toata lumea. De la cel mai inalt nivel, precum echipele Multivan Merida Biking Team, la mountain bike, si Lampre-Merida, la sosea, pana la nivelul simplilor pasionati. In timp ce Multivan si Lampre folosesc bicicletele in cele mai dificile si prestigioase curse din lume, precum Absa Cape Epic, la mtb, si Turul Spaniei sau Clasicele Primaverii, la sosea, pasionatii le folosesc la plimbari intre prieteni sau concursuri nationale precum Prima Evadare.

In Romania Merida, prin BikeFun importatorul oficial, sponsorizeaza si echipa NoMad Merida CST, modelul de bicicleta folosit de majoritatea membrilor echipei fiind Merida Big.Nine Team.

Sponsori NoMad Merida CST

bikefun sponsor NoMad Merida CST

Cand spui CST spui istorie si experienta in anvelope. 47 de ani de inovatii au facut ca aceasta companie, cu cei peste 20.000 de angajati, sa devina cel mai mare producator din lume. Tehnologii ca High-Protection, EPS (Exceptional Puncture Safety) , Kevlar Inside si AP (Protectia Anti-Pana) sunt integrate in anvelopele produse de CST fiecare oferind utilizatorului o serie de avantaje de care va profita fie ca participa la un concurs, fie ca este iesit la o plimbare pe bicicleta intre prieteni. Echipa de mountain bike, NoMad Merida CST, foloseste aceste anvelope la concursuri si antrenamente, una din cele mai utilizate anvelope fiind CST Camber, o anvelopa directionala, rapida si extrem de aderenta pe suprafete uscate sau umede. In Romania anvelopele de bicicleta CST sunt reprezentate de BikeFun.

Science in Sport

Science in Sport este un producător de nutriție sportivă de top, fiind totodată primul producător de geluri izotonice. Produsele SiS și-au demonstrat eficiența, alimentând la jocurile olimpice de la Londra, în 2012, 24 de atleți și echipe de top medaliate. SiS este furnizorul oficial al echipelor de ciclism Team Sky și Team Wiggins. Cel mai de succes olimpic britanic, Sir Chris Hoy, este ambasador oficial SiS.

Centrul de Diagnostic si Tratament Provita ofera o gama larga de servicii medicale in regim ambulatoriu, de spitalizare de zi si spitalizare continua, atat pacientilor romani cat si straini, in 2 clinici si un centru medical, in Bucuresti.

O echipa complexa formata din peste 120 de medici cu reputatie nationala si internationala, asigura in clinicile noastre servicii medicale de cel mai inalt grad de profesionalism, in peste 40 de specializari medicale.

Ne mandrim cu performante unice in Romania, de la certificari obtinute de medicii nostri, la interventii chirurgicale efectuate pentru prima data in tara sau chiar in aceasta regiune a Europei, si pana la Centre de medicina integrata unice in Romania, asa cum este cel cel de Terapia Durerii. Centrul Medical Provita este renumit nu doar in tara, ci in intreaga lume pentru unicul Centru Integrat de Terapia Durerii si Chirurgie Spinala Minim Invaziva din Romania.
Am dezvoltat centre de competente cum ar fi Centrul de Neurochirurgie, Centrul de Chirurgie a Sanului, Centrul de Prostata, Centrul de Fiziokinetoterapie, Centrul de Chirurgia Obezitatii, care ne permit sa oferim pacientilor Provita o abordare integrata, centrata pe pacient, asistat de echipe medicale multidisciplinare.

Centrul de Fiziokinetoterapie Provita sustine echipa Nomad Merida prin servicii de evaluare computerizata complexa Biodex, proceduri de fizioterapie si kinetorerapie, reabilitare post-efort VACUMED si terapii manuale specifice pentru refacerea fizica si cresterea performantei sportive.

Northwave sponsor NoMad Merida CST

1993 este anul lansarii acestei marci. Ai putea spune ca este o marca tanara insa in acest timp scurt, de 21 de ani, Northwave a facut ce multi au reusit in mai mult decat dublul anilor. Marca italiana de echipament pentru ciclism Northwave isi are originea in cartierul italian Montebelluna, centrul incaltamintei. Astazi echipamentul Northwave il regasim purtat de cei mai buni sportivi ai lumii multumita performantelor pe care le ofera, randamentului exceptional, ergonomiei si anatomicii. Insa astazi aproape ca aceste lucruri nu inseamna nimic daca produsul nu arata si bine. Si la acest capitol Northwave, multumita designului italian, exceleaza oferindu-ti un look stilat din cap pana in picioare. In Romania echipamentul Northwave este reprezentat de BikeFun, importator oficial.

KMC Sponsor NoMad Merida CST

Producator lanturi pentru biciclete –  bikefun.ro/KMC

Lasă un răspuns